Prijzen

Om het jullie gemakkelijk te maken hebben wij diverse pakketten samengesteld, zodat je een goed overzicht hebt van de kosten. Je mag hier natuurlijk altijd van afwijken.

 

Studio

Een fotoshoot in de studio duurt ongeveer een uur. De kosten zijn ongeacht het aantal personen en opstellingen. Kijk voor meer informatie onder studio fotografie.

GR Pakket 001GR Pakket 002GR Pakket 003GR Pakket 004

Trouw

Een trouwreportage duurt ongeveer 4 uur. We hebben verschillende pakketten samengesteld om het jullie gemakkelijk te maken. Er kan van afgeweken worden indien uw wensen anders zijn.

tr str mtr ltr xl

Newborn

Een newborn shoot wordt bij jullie thuis gemaakt. Deze shoot duurt ongeveer 2 uur en is inclusief het maken van de foto's van de kleine, met ouders en eventuele broertjes en of zusjes. Eventuele kilometers worden in rekening gebracht. Vraag van te voren een vrijblijvende offerte aan.

NB Pakket largeNB Pakket 002NB Pakket 003NB Pakket 004

Zwanger

Een zwangerschapfotoshoot in de studio duurt ongeveer een uur. De kosten zijn ongeacht het aantal personen en opstellingen. Je kan ook gebruik maken van het combinatiepakket inclusief een newborn shoot. Kijk voor meer informatie onder zwangerschapfotografie. 

ZW Pakket 001ZW Pakket 002ZW Pakket 003ZW Pakket 004

Uitvaart

We hebben verschillende pakketten samengesteld om het jullie gemakkelijk te maken. Er kan van afgeweken worden indien uw wensen anders zijn.

ut sut mut lut xl

Loveshoot

Een loveshoot in de studio duurt ongeveer een uur. Er is een optie tot omkleden en verschillende achtergronden zijn mogelijk tijdens de shoot. Kijk voor meer informatie onder loveshoot.

Pakket small lsPakket medium lsPakket large lsPakket extra large ls

Kinderfeestje

Een kinderfeestje in de studio duurt ongeveer 2 uur. Kosten zijn per kind. Er worden zowel groepsfoto's als individuele foto's gemaakt.

kf skf mkf lkf xl