NewBorn Fotografie

Er is niets zo puur, zo onschuldig en zo kwetsbaar als een pasgeboren baby. De eerste dagen met je kindje zijn uniek, intens en bijzonder - en ze zijn voorbij vóór je er erg in hebt. Door jullie pasgeborene die eerste dagen vast te leggen op de gevoelige plaat, houd je de herinnering vast aan die eerste waardevolle momenten.

Mijn werkwijze

De dagen na je bevalling is jullie kindje nog flink aan het wennen aan zijn of haar nieuwe omgeving. Als (kersverse) ouders moeten jullie op jullie beurt nog volop wennen aan de aanwezigheid van jullie kleine wondertje. Voor de newbornshoot kom ik daarom bij jullie thuis, in jullie eigen vertrouwde omgeving, de foto's maken. Geen gesjouw, geen gedoe voor ouders en baby. Kom je liever naar de studio, dan mag dat uiteraard ook. Waar de shoot ook plaatsvindt, in een sfeer van warmte, rust, veiligheid en geborgenheid zorg ik voor een fijne ervaring en foto's om voor eeuwig te koesteren.

De Shoot

  • We nemen ongeveer twee uur de tijd voor de fotoshoot;
  • Ik breng diverse accessoires mee zoals een witte wollen deken, mutsjes, pakjes etc. De foto’s met mandjes etc. worden later gemaakt met photoshop zodat jullie kindje niets kan overkomen.
  • Natuurlijk mag je ook eigen accessoires aandragen voor de shoot;

De voorbereiding

Zoals bij iedere fotoshoot die ik doe, is het ook bij een newbornshoot van belang dat degene die gefotografeerd wordt, op z'n gemak is. Enkele voorbereidingen die je kunt treffen om te zorgen dat jullie kindje ontspannen is tijdens de shoot:

  • Verwarm het vertrek waar de shoot plaatsvindt;
  • Een badje en een volle maag doen vaak wonderen voor de gemoedstoestand van een baby;
  • Doe je baby na het badje alleen een luier aan en wikkel hem/haar in een warme doek. Jullie hummeltje hoeft dan niet weer uitgekleed te worden voor de shoot;
  • Heb je een voedingskussen, zorg dan dat je deze schoon en gebruiksklaar bij de hand hebt. Hier kan je kindje gemakkelijk in liggen.

Onze lage prijzen!

Foto's

newborn foto 001newborn foto 002newborn foto 003newborn foto 004newborn foto 005newborn foto 006newborn foto 007newborn foto 008newborn foto 009newborn foto 010C2A Facebook1