Fotoafdrukken

U kunt uw foto's laten afdrukken op fotopapier van professionele kwaliteit. Dit is ook mogelijk voor foto's die niet door ons gemaakt zijn. Extra grote formaten tot 2m2 zijn geen enkel probleem.

Formaten groter dan 60cm breed hebben een langere levertijd van meestal vijf werkdagen. Afdrukprijzen foto's op fotopapier:

Foto afdrukken01Foto afdrukken02Foto afdrukken03Foto afdrukken04

canvas

Canvas

u kunt uw foto op canvas laten printen op canvas van professionele kwaliteit. Het canvas wordt eerst passend gemaakt in de gewenste afmeting die u wilt bestellen. Daarna wordt het canvas naar u gemaild ter controle zodat u niet voor verrassingen komt te staan. Dit gebeurt ook als het canvas omgezet moet worden naar zwart/wit of sepia. Het is ook mogelijk om verschillende bewerkingen uit te laten voeren zoals het maken van een popart, drieluik of een gedeelte in kleur en de rest zwart/wit is geen probleem. Staat uw gewenste formaat er niet bij, in overleg zijn andere maten ook mogelijk.

canvas 01canvas 02canvas 03canvas 04

foto op aluminium

Foto op aluminium

U kunt uw foto op aluminium laten printen, dit geeft een moderne strakke uitstraling. U krijgt er een gratis ophangsysteem bij.

foto op aluminium01foto op aluminium02foto op aluminium03foto op aluminium04

fotoblokken1

Fotoblokken

U kunt uw fotoblok in diverse afmetingen laten maken. Deze fotoblokken kunt u tweezijdig van uw foto’s laten voorzien. De fotoblokken zijn 5cm breed en staan op zichzelf. Ze worden geleverd in de kleuren zwart, zilvergrijs en bruin. Hiervoor mag u behalve de door ons gemaakte foto’s ook uw eigen foto’s gebruiken. De fotokubus is in twee verschillende maten te bestellen. De kubus kunt u aan zes zijden van een foto voorzien.

fotoblokkenfotokubussen

foto op hout

Foto op hout afdrukken

U kunt uw foto op hout laten printen, waarbij de houtstructuur goed zichtbaar blijft. Dit geeft het aanzien een artistieke uitstraling. U krijgt er een gratis ophangsysteem bij!

foto op hout01foto op hout02foto op hout03foto op hout04

plexiglas

Foto op plexiglas

Plexiglas heeft een strakke en moderne stijl. Het is door zijn professionele uitstraling ook zeer geschikt voor zakelijke doeleinden. Omdat plexiglas op een bijzondere manier met licht omgaat, zal uw foto op plexiglas steeds weer een ander effect krijgen. Een echte eyecatcher! Plexiglas dikte 5mm. Staat uw gewenste maat er niet tussen? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvende offerte.

foto op plexiglas01foto op plexiglas02foto op plexiglas03foto op plexiglas04