Een fotoshoot op locatie in de natuur of in de stad, zelfs een industrie terrein kan hele mooie foto’s opleveren. Foto's op locatie geven meer mogelijkheden dan foto's in de studio. Wanneer je foto's op locatie maakt is de sfeer anders dan in de studio. De locatie bepaald de sfeer van de fotosessie. Zo kun je bijvoorbeeld kinderen laten spelen of door het water laten lopen zodat je ze vereeuwigd zoals ze echt zijn. Voor de afspraak plannen we ongeveer een uur, zodat we rustig de tijd hebben. Je krijgt natuurlijk tips bij het poseren, zodat het fotograferen op een relaxte wijze gaat en jullie je op je gemak voelen. Er worden zoveel mogelijk foto’s gemaakt op de locatie van jullie keuze.

Slecht weer?

De fotoshoot kan gemaakt worden bij bijna ieder weertype. Indien het weer het echt niet toelaat kan in overleg met de fotograaf de fotoshoot worden verplaatst.

Datum prikken

In overleg spreken we een datum, tijdstip en locatie af. De fotoshoot wordt gemaakt op een locatie naar keuze. De mogelijkheden zijn hierbij eindeloos. Misschien heb je zelf al een voorkeur voor een locatie, anders denk ik graag met je mee. Je kunt verschillende fotoshoots buiten laten maken, zoals: een fotoshoot van jezelf, met vriendinnen , lovefotoshoot, familie, gezin, huisdier of een van je kinderen. Staat jou wens er niet bij? Neem dan contact op wat de mogelijkheden zijn.

Op een rijtje

  • De shoot duurt ongeveer een uur, langer is mogelijk.
  • Er worden zoveel mogelijk foto's gemaakt.
  • Meerdere locaties, wel binnen de afgesproken tijd.
  • Bijna elke locatie is mogelijk in overleg.
  • Bijna iedere weertype is mogelijk.
  • Mogelijkheid om de afspraak te verzetten bij slecht weer.

Foto's

locatiefotografie 001locatiefotografie 002locatiefotografie 003locatiefotografie 004locatiefotografie 005locatiefotografie 006locatiefotografie 007locatiefotografie 008locatiefotografie 009locatiefotografie 010