Newborn

Er is niets zo puur, zo onschuldig en zo kwetsbaar als een pasgeboren baby. De eerste dagen met je kindje zijn uniek, intens en bijzonder - en ze zijn voorbij vóór je er erg in hebt.

Newbornfotografie

Er is niets zo puur, zo onschuldig en zo kwetsbaar als een pasgeboren baby. De eerste dagen met je kindje zijn uniek, intens en bijzonder - en ze zijn voorbij vóór je er erg in hebt. Door jullie pasgeborene die eerste dagen vast te leggen op de gevoelige plaat, houd je de herinnering vast aan die eerste waardevolle momenten.

Mijn werkwijze

De dagen na je bevalling is jullie kindje nog flink aan het wennen aan zijn of haar nieuwe omgeving. Als (kersverse) ouders moeten jullie op jullie beurt nog volop wennen aan de aanwezigheid van jullie kleine wondertje. Voor de newbornshoot kom ik daarom bij jullie thuis, in jullie eigen vertrouwde omgeving, de foto's maken. Geen gesjouw, geen gedoe voor ouders en baby. Kom je liever naar de studio, dan mag dat uiteraard ook. Waar de shoot ook plaatsvindt, in een sfeer van warmte, rust, veiligheid en geborgenheid zorg ik voor een fijne ervaring en foto's om voor eeuwig te koesteren.