Gezinsfoto

Een mooie gezinsfoto voor moederdag of om cadeau te doen aan de grootouders het blijft altijd een mooie herinnering voor jezelf en de kinderen.

De fotostudio

In de fotostudio hebben we de beschikking over diverse achtergronden en diverse atributen om op een relaxte wijze een leuke spontane gezinsfoto te maken. Jullie hebben de keuze uit verschillende opstellingen omdat er altijd zoveel mogelijk foto's gemaakt worden zijn er altijd wel diverse foto's geschikt om af de laten drukken of als canvas aan de wand te hangen.

Voorbereiding

Meestal vragen we de ouders de kinderen alvast een beetje op een leuke mannier voor te bereiden voor de fotoshoot, als de kinderen toch wat terug houdend blijven maken we gebruik van diverse atributen en speelgoed om ze af te leiden om zo toch tot een spontane foto's te komen als het dan wat langer duurt is dat geen probleem.

Afstemmen van kleding

Het is belangrijk om de kleding van jullie zelf en de kinderen op elkaar af te stemmen voor een zo mooi mogelijk resultaat.Er is een mogelijkheid om jezelf of de kinderen om te kleden om het geheel nog passender te maken met de achtergrond van jullie keuze.