Fotostudio

Tijd voor een nieuwe achtergrond nu eens een keer geen zwart of wit maar een natuurlijke betonlook voor stoere studiofoto's, het resultaat mag er wezen mede dank zij het mooie model. Om de studiofoto's nog mooier te maken kan ik in de achtergrond nog dingen toevoegen zoals je eigen naam of graffity.

Het is ook mogelijk de kleur aan te passen voor nog meer uitstraling van de foto.Je hebt de keuze uit diverse achtergronden die je mag gebruiken zodat je altijd een ruime keuze van mooie foto's hebt na de shoot. De foto's worden gemaild naar jou met wetransfer zodat je thuis rustig een keuze kunt maken eventuele voorbeelden worden meegemaild als je dat wenst.

Kleurstijl

Kleuraanpassing zoals koeler of juist warmer maken geeft een speciaal effect aan de foto het is altijd een kwestie van smaak van wat je mooi vind. Om jou een keuze te laten maken heb ik diverse kleurstijlen met en zonder achtergrond toevoeging klaar staan.

Attributen

Het gebruik van atributen kan een leuke toevoeging geven aan jou foto's zoals een oude schilderstrap of een mooie oude koffer ik heb zelfs de mogelijkheid om een schommel op te hangen in de fotostudio. Spelen met licht of zeepbellen is ook altijd een goede optie voor een leuk effect.