Kinderen

Kinderfotografie

Ieder kind is uniek en jullie kind is het meest bijzonder van allemaal. De eigenheid van jullie kind(eren) wil je terugzien op de foto's die ik maak. Het is daarom belangrijk dat jullie kind helemaal zichzelf kan zijn tijdens de fotoshoot. Dat is immers de perfecte basis voor een gezellige ervaring en de leukste foto's! Wij hebben hier een groot aantal accessoires waar je gebruik van kunt maken, zoals: bellenblaas, houten speelgoed, stoeltjes, schommel, etc. Natuurlijk mag je ook eigen speelgoed of knuffels meenemen. Uw kind kan alleen op de foto, samen met een broertje/zusje of met het hele gezin.

Werkwijze

Na ontvangst in de studio overleg ik met jullie wat voor foto's jullie willen gaan maken. Daarbij bespreken we jullie wensen. Ik laat jullie de verschillende mogelijkheden zien die passen bij jullie wensen. Jarenlange ervaring leert dat een relaxte sfeer tijdens de fotoshoot zorgt voor de beste foto's. Door gebruik te maken de vele verschillende attributen en achtergronden is het mogelijk op geheel ongedwongen wijze spontane studio foto's te maken. Ruim de tijd nemen tijdens het fotograferen zorgt altijd voor het beste resultaat.

De shoot

  • De fotoshoot duurt maximaal een uur;
  • Er zijn diverse attributen aanwezig in de studio.
  • U heeft keuze uit verschilllende achtergronden.
  • Natuurlijk mag u ook individueel op de foto.
  • U ontvangt de hele sessie digitaal met watermerk zodat u ze thuis kunt uitzoeken.

Advies

  • Neem iets mee waar je kind rustig van wordt bijvoorbeeld een knuffel, speen of speelgoed. 
  • Neem een snoepje of koekje mee.

Onze lage prijzen!

Pakket smallPakket mediumPakket largePakket extra large

Foto's

kinder foto 001kinder foto 002kinder foto 003kinder foto 004kinder foto 005kinder foto 006kinder foto 007kinder foto 008kinder foto 009kinder foto 010C2A Facebook1