Groepen

Groepsfotografie

Met het gezin, familie of de hele vriendengroep op de foto, het kan allemaal. Een erg leuke ervaring met een leuk eindresultaat. Een foto van je gezin, familie of vriendengroep waar iedereen goed op staat, die krijg je vaak zelf niet gemaakt. Jammer, want het is juist zo leuk om mooie foto's te hebben van de mensen waar je zo'n goede band mee hebt. Die maak ik dus voor jullie!

Werkwijze

Na ontvangst in de studio overleg ik met jullie wat voor foto's jullie willen gaan maken. Daarbij bespreken we jullie wensen. Ik laat jullie de verschillende mogelijkheden zien die passen bij jullie wensen. Jarenlange ervaring leert dat een relaxte sfeer tijdens de fotoshoot zorgt voor de beste foto's. Door gebruik te maken de vele verschillende attributen en achtergronden is het mogelijk op geheel ongedwongen wijze spontane studio foto's te maken. Ruim de tijd nemen tijdens het fotograferen zorgt altijd voor het beste resultaat.

De shoot

  • We nemen ongeveer een uur de tijd voor de fotoshoot;
  • Er zijn diverse attributen aanwezig in de studio.
  • U heeft keuze uit verschilllende achtergronden.
  • Natuurlijk mag u ook individueel op de foto.
  • U ontvangt de hele sessie digitaal met watermerk zodat u ze thuis kunt uitzoeken.

Advies

  • Stem de kleding op elkaar af

Onze lage prijzen!

Pakket smallPakket mediumPakket largePakket extra large

Foto's

groepsfotografie 001groepsfotografie 002groepsfotografie 003groepsfotografie 004groepsfotografie 013groepsfotografie 006groepsfotografie 007groepsfotografie 008groepsfotografie 009groepsfotografie 010C2A Facebook1