Fotobewerking

Wat mogen wij voor u fotoshoppen?

Wanddecoratie

Wat is er leuker dan een geslaagde fotobewerking waar jezelf, samen met vriend, vriendin of familieleden op staat. Een huisdier kan natuurlijk ook. Fotobewerking toepassen is een creatieve manier om een unieke, grappige of artistieke foto te maken als cadeau of een mooie wanddecoratie voor jezelf. 

Effecten

Er zijn diverse apps en programma's om snel een effect toe te passen op jouw foto maar het echte werk vraag toch wat meer kennis om tot een verbluffend eindresultaat te komen. Het maken van een instawall of collage behoort ook tot de mogelijkheden. Dit kan tevens met jouw eigen vakantie of andere foto's. Je krijgt altijd eerste een digitale versie ter goedkeuring.

Uw idee

Als je een idee voor ogen hebt van wat je wil gaan maken met een bestaande of nieuwe foto, horen we dit graag en gaan we kijken of we dit voor je kunnen maken. We kunnen ook nieuwe foto's maken die meteen toepasbaar zijn voor jouw idee, dit kan in de fotostudio of op een locatie naar keuze indien nodig. Soms is het nodig om meerdere foto's te maken om deze later samen te voegen voor een mooi uniek eindresultaat.

Prijs

De prijs is afhankelijk van de tijd die nodig is om jouw idee te realiseren en waar dit van toepassing is het materiaal waar de foto op afgedrukt wordt. Je krijgt altijd vooraf een vrijblijvende offerte.

Mogelijkheden

  • Samenvoegen van foto's.
  • Kleur bewerken.
  • Repareren van foto's.
  • Collage of Instawall maken.
  • Effecten toepassen.
  • Omzetten naar een tekening.

Voorbeelden

fotobewerken 001fotobewerken 002fotobewerken 003fotobewerken 004fotobewerken 005fotobewerken 006fotobewerken 007fotobewerken 008fotobewerken 009fotobewerken 010C2A Facebook1